top of page
Vijverman_lamellendak_004.jpg
Vijverman_terrasoverkappingen_notext.png

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen
en aluminium carports

Een overkapping aan je woning creëert een heerlijk buitenleven waar je in alle comfort kan ontspannen en genieten van het buiten zijn. Bij ons heb je de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en stijlen, zodat je de perfecte overkapping kan kiezen die past bij jouw woning en persoonlijke smaak.

Onze overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en bieden daarmee de nodige duurzaamheid en stevigheid die je mag verwachten. Afhankelijk van je budget kan je kiezen voor polycarbonaat of glazen panelen, voorzien van LED-verlichting en verzonken inox bevestiging. Een windvaste textiel waterdichte doek is dan weer een uitstekende keuze wanneer verankering in de muur geen evidentie is.

Daarnaast kan je jouw overkapping nog verder personaliseren met bijvoorbeeld schuifbare glaswanden, schuifbare houten wanden, screens, windschermen en meer. Op die manier creëer je een eigen uniek plekje waar je volledig tot rust kan komen.


Er zijn verschillende types overkappingen beschikbaar bij ons, waaronder glazen overkappingen, lamellen overkappingen en textiel overkappingen. Zo kan je kiezen voor een stijl die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

 

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van het buitenleven en volledig tot rust te komen onder jouw eigen overkapping.

Een terrasoverkapping verhoogt de waarde van uw woning omdat het een extra functie biedt voor de buitenruimte.

Een terrasoverkapping kan ook helpen om energie te besparen. In de zomer om de zonnewarmte te verminderen waardoor airco minder nodig is. In de winter om de warmte binnen te houden.

Kortom, door het aankopen van terrasoverkapping bij Vijverman, doe je een goede investering voor uw huis, gezin en levensstijl.

Logo_TT_7Jahre_nl.jpg

Nu 7 jaar garantie
op Weinor producten!

Sfeerbeelden

bottom of page